Overige Rijvaardigheidstrainingen

VZVO biedt u tevens de mogelijkheden voor bijzondere rijvaardigheidstrainingen zoals:

– Rijangst-begeleiding
– Opfris-cursussen
– Voortgezette rijvaardigheidstrainingen

Bij rijangst training/begeleiding valt te denken aan bestuurders die bijvoorbeeld de autosnelweg niet meer op durven, of naar aanleiding van een ongeval of een andere onprettige ervaring bepaalde zaken van het auto rijden niet meer aan kunnen / durven. Door een deskundige aanpak in combinatie met een geleidelijke opbouw, trachten wij deze angst weg te nemen zodat zij weer volledig en veilig aan het verkeer kunnen deel nemen.

Ook zijn er veel mensen die in het bezit zijn van een rijbewijs, maar al jaren niet meer in een auto hebben gereden. Los van de oorzaak daarvan is voor deze categorie bestuurders een opfriscursus zeer nuttig om daarna weer veilig en vertrouwd als bestuurder van een personenauto te kunnen functioneren.

Verder kunnen wij voor diverse doelgroepen aanvullende en zeer gerichte rijvaardigheidstrainingen op maat verzorgen.
Te denken valt bijvoorbeeld aan:
– Ambulance- en brandweerchauffeurs.
– Chauffeurs die zich dagelijks bezig houden met VIP-vervoer.
– Aanvullende training na het halen van het rijbewijs.
– Een sportieve rijvaardigheidstraining omdat u bijvoorbeeld een sportieve/snelle auto bezit en daar nog meer op veilige wijze van wilt gaan genieten. Mogelijkheden daarvan zijn bijvoorbeeld een “hoge snelheidstraining”in Duitsland of een circuittraining m.b.t. bochtentechniek.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van bovenstaande trainingen.